mia natalie lloyd Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
mia natalie lloyd United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
mia natalie lloyd Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
mia natalie lloyd Ana mia natalie lloyd Alma-copy mia natalie lloyd 19-copy
mia natalie lloyd Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

mia natalie lloyd

Go down

mia natalie lloyd Empty mia natalie lloyd

Objavlja by mia lloyd on Čet 10 Maj 2012 - 13:23

MIA NATALIE LLOYD
"She's so much more than you're used to,
she knows just how to move to seduce you.
She's gonna do the right thing and touch the right spot,
dance in your lap till you're ready to pop."
mia natalie lloyd Tumblr_m375zxnICH1ql2ny4o2_500
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME mia natalie
FAMILY NAME lloyd
GENDER babe, ofc.
NICKNAMES just mia
AGE twenty
GRADE/JOB student of astrophysics
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY holland roden :3

--------------------
HI I'M MIA AND THIS IS ME:
""ne, ne glejte me s tem očem. in tudi zanikala ne bom. nisem tista, ki se bo skrivala pred javnostjo ter podobne zadeve, sem preprosto to ker sem in vem, da si starši hočejo zatiskati oči ter da smo lloydovi še vedno tako popolni kot nekoč, vendar saj veste, življenje ni z rožicami postlano, kaj ne? no, tudi moje ni, zagotavljam vam.
no naj se vam najprej predstavim. kot ste že ugotovili, da, prihajam iz coast cityja, sicer nekaj let odsotna, vendar sedaj sem nazaj. mia lloyd na kratko in na široko, brez vzdevkom prosim. hja, res bomo šli okoli podrobnosti zame? saj veste, naši pač ne marajo tračev, tudi če so resnični. vendar naj bo. najbrž ste tudi vi opazili, da se je naša družina pred nekaj leti kar čudežno zmanjšala za člana ter takrat so se prvič začele govorice, da nismo tako svetli, kot smo izgledali. malce pozno ste se spomnili. baje, da vse pride enkrat na dan, tudi resnica? no, naj vam kar postrežem z njo, najbrž si že mesto zasluži vedeti kje sem bila. da, res je, tudi mi smo jemali droge kot najstniki, kot vsi ostali, le da smo seveda, kot tipični bogataši to zakrivali ter jih jemali v meri normale- če je to seveda sploh normalno. vsaj večina je. jaz pa... hja, ne spadam v tisto večino. zabave, žuranje do jutranjih ur, alkohol v potokih ter počasi tudi trava, nato tiste pisane tabletke ter čedalje hujše droge, celo trde so postale moja navada, nekaj brez česar nisem mogla. že čudno je bilo, če me niso videli z razširjenimi zenicami, blebetajočo o mavricah ter samorogih. ne vem, koliko dolgo je to trajalo, iskreno sem bila ves čas zadeta, marihuano ter podobne zadeve sem skrivala pod blazino ter se le smejala staršem, češ da sem popolnoma v redu, da nimajo kaj skrbeti zame, čeprav bi me morali pošteno prijeti za rame ter stresti. vendar tega niso storili. ter zadeva se je nadaljevala do te mere, da sem začela izgubljati stik z realnostjo, brez drog več nisem mogla ter prisegla bi, da je večina mislila, da bom poginila. kaj se je potem zgodilo? to, kar ste pa vedeli vi. izginila sem, stlačili so me v komuno, da me rešijo te odvisnosti. to je definitivno kraj kjer se nočem nikoli, ampak zares nikoli več vrniti. bilo je mučno, milo rečeno, vso najstništvo sem zapravila tam, zaradi tiste neumne, trapaste želje po zabavi. vendar sem se rešila. rešila sem se in sedaj sem tu. nazaj. po vseh teh letih ter na ulici, niti ne vedo več kdo sem ter iz kot ter ko dodam, da sem lloydova, dobim nič kolikokrat začudene poglede, vendar pojasnilo, da tista, ki je pred nekaj leti izginila, zaradi neke izmišljene zgodbice, katero si izmislim za vsakega posebej? no, takrat pa le ugotovijo, da je to tista mia. in sedaj? no, lahko se pohvalim da sem študentka astrofizike, ja, še vedno izdelujem z desetkami, kot sem nekoč, komuna mi ni uničila pameti, ne skrbite. drugače pa… hja, mogoče lahko tudi tistemu stereotipu o nas verjamete- vzvišeni, dobijo vse kar hočejo ter se klatijo po zabavah ter tam počnejo vse mogoče. saj vem, da bi se mogla popolnoma odmakniti iz tistega sveta, vendar vem kje je meja. vsaj mislim, da vem. če se zgledujemo po ocenah ter tisto, kar imam za sabo, bi bilo vsakemu človeku logično, da ne bom silila nazaj med prepovedane zadeve. ne smem."
--------------------
YOUR NAME klavdija
HOW OLD ARE YOU 8teen
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY about 5 years
SOMETHING AWESOME <3333


how do you measure, measure a year
mia lloyd
mia lloyd
student of astrophysics
student of astrophysics

Število prispevkov : 10
Loyalty : 2614
Join date : 09/05/2012
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

mia natalie lloyd Empty Re: mia natalie lloyd

Objavlja by tamsin lloyd on Čet 10 Maj 2012 - 13:54

mia natalie lloyd Sprejet
tamsin lloyd
tamsin lloyd
sociology student
sociology student

Število prispevkov : 80
Loyalty : 2725
Join date : 23/04/2012
Age : 25
Kraj : coast city, LA

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu