ian alexander holmes Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
ian alexander holmes United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
ian alexander holmes Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
ian alexander holmes Ana ian alexander holmes Alma-copy ian alexander holmes 19-copy
ian alexander holmes Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

ian alexander holmes

Go down

ian alexander holmes Empty ian alexander holmes

Objavlja by ian holmes on Sob 12 Maj 2012 - 16:26

IAN ALEXANDER, HOLMES
"Every day I ask, for more of you to end the pain"
ian alexander holmes L
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME ian alexander
FAMILY NAME holmes
GENDER male
NICKNAMES inch, alex
AGE 27
GRADE/JOB musician, singer
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY adam levine

--------------------
HI I'M IAN AND THIS IS ME:
Biti eden od Holmesovih? Neprecenljivo. Daleč od tega da bi bili popolni, vendar se nam toliko dogaja, da tega nebi zamenjal. Sicer pa, naj se predstavim. Sem Ian Alexander Holmes, star sem 27 let in sem zelo znan kitarist in pevec. Torej rodil sem se nekaj več kot četrt stoletja nazaj v centru Coast Citya. Oče je bil že ob rojstvu ugleden politik, bil je namreč župan, mama pa je ostajala doma, vendar je vseeno veljala za spoštovanja vredno damo. Pisala se je namreč Holmes. In kot verjetno že veste, veljamo za neko popolno družino. No vsaj navidezno. Moja starša, bratje, sestre, tete, strici in ostali, ki se pišejo Holmes nikoli niso bili vpleteni v kakšne škandale, afere in podobno, gre zgolj za imenitne ljudi, ki so v resnici precej drugačni. V hiši je bilo že od kar se spomnim kar malo turobno vzdušje, vse skozi se je čutil neki pritisk na otroke, in zahteva po upoštevanju bontona in popolnem vedenju. Denarja pri hiši nikoli ni manjkalo. Dobili smo res veliko reči in glede tega se res nemorem pritoževati, tudi šolnine sta nam starša vedno plačala z veseljem, saj sta želela da postanemo čimbolj šolani in uspešni. Tudi jaz sem se na začetku veliko učil in se trudil, osnovno in srednjo šolo sem speljal z odliko, potem pa so se začela tista leta, ko sem počasi začel razmišljati s svojo glavo in se spraševal v čem je smisel tega, da živim svoje življenje po notah svojih staršev. In v tistih časih sem od staršev za rojstnodnevno darilo dobil elektično kitaro, saj sem rad poslušal rock glasbo. Tega nikdar nisem zares zvedel, vendar imam občutek, da sta mi jo kupila bolj zato da bi visela na steni, kot da bi jo res nekdaj igral. Že od rojstva sem se stvari hitro učil, tako je bilo tudi s kitaro, ni trajalo dolgo, pa sva že bila najboljša prijatelja, tudi dekleta so bila navdušena nad samskim, premožnim in čednim fantom s kitaro. Moja odločitev torej ni bila zares težka, hitro smo se s fanti iz srednje šole našli in povezali v bend, tudi denarja nam ni manjkalo, tako da smo si hitro našli managerja, ki nas je spromoviral, tako da smo, če se lahko pohvalim, kar vroča roba. Moje ljubezensko življenje pa je spet zgodba zase. V osnovni šoli sem imel dekle, pa sva zaključila, v srednji šoli sem imel dekle kar tri leta, pa sva bila primorana prekiniti razmerje zaradi njenene selitve v London. V tem trenutku pa sem samski in iščem pravo zase. To bi bilo na kratko vse najpomembnejše o meni.
--------------------
YOUR NAME GA
HOW OLD ARE YOU 17
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY 3
SOMETHING AWESOME make it happen.


how do you measure, measure a year
ian holmes
ian holmes
musician
musician

Število prispevkov : 10
Loyalty : 2618
Join date : 12/05/2012

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

ian alexander holmes Empty Re: ian alexander holmes

Objavlja by eleanor westwood on Sob 12 Maj 2012 - 16:33

ian alexander holmes Sprejet
eleanor westwood
eleanor westwood
artist
artist

Število prispevkov : 132
Loyalty : 2788
Join date : 23/04/2012
Age : 23
Kraj : coast city, la

Poglej uporabnikov profil http://pushintothesky.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu