anthony lucian ward Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
anthony lucian ward United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
anthony lucian ward Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
anthony lucian ward Ana anthony lucian ward Alma-copy anthony lucian ward 19-copy
anthony lucian ward Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

anthony lucian ward

Go down

anthony lucian ward Empty anthony lucian ward

Objavlja by anthony ward on Tor 29 Maj 2012 - 16:47

ANTHONY LUCIAN WARD
"I have crossed over to a place where I never thought I'd be. I am someone I would have never imagined. A secret. A dream. I am this, body and soul. Burn me. Drown me. Tell me lies. I will still be who I am."
anthony lucian ward Andrei2
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME anthony
FAMILY NAME ward
GENDER male
NICKNAMES tony,ante...
AGE 28
GRADE/JOBlawyer
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY andrei andrei

--------------------
HI I'M CHARACTERNAME AND THIS IS ME:
Anthony Lucian ali tako rečeno izgubljeni bratranec Wardovih. Dobro grajeni osemindvajset letnik v katerega se vpre marsikatero žensko oko. Kanček arogance prepleten z strastnim romantikom, oblito z samozavestjo in vzstrajnostjo. Vse to pa dobite recept za odličnega odvetnika. Že od samega začetka na otroka z mislijo revščina postavite skrb in občutek drugačnosti. Ta misel in stas Anthonyja spremlja že od ranega otroštva. Njegova oče in mati sta ga pustila odraščati v družini pri stricu in teti katera dva je že zgodaj pobrala smrt in tako v tem krutem svetu pustila kopico nebogljenih otrok. Od tistega dogodka niti za svoje starše ni slišal več, sam bog ve kje sta. Z leti je začel pozabljati na njiju, ju zažel kriviti in se spraševati zakaj sta ga prepustila stricu in teti ter ga ucvrla neznano kam. Večino svojih najstniških let se je izogibal svojih družinskih članov, izdajal se je z lažnim imenom saj so ljudje od priimku Ward kar utihnili in ga obravnavali sebi neenakopravnega. Tudi doma ga je bilo bolj po redko. Za razliko od ostalih družinskih članov, ki so bili med seboj povezani, neločljivi kot rit in srajca, se je Anthony raje umaknil in z osemnajstim letom odšel v Evropo z upom po boljšem življenju. Bolj bi bilo zanj, da bi se mu obrestovalo saj je moral za potovanje porabiti kar zajeten kupček denarja, ki ga je skrbno hranil in skrival pred ostalimi. Tako rekoč ga je z leti srečala pamet in moral si je pridobiti zgledno izobrazbo. Odločil se je za poklic odvetnika, katerega je dobro opravljal kar nekaj časa. Vendar ga priimek Ward ni zaznamoval le v rodnem mestu. novice potujejo hitro.Tako hitro, da so v roku enega tedna vsi Anthonijevi sodelavci vedeli o njegovi preteklosti, družini in pravem pomenu njegovega priimka. Nad vse osramočen in naveličan bežanja in izogibanja se je naposled odločil, da se vrne nazaj v Los Angeles, naravnost v hišo Wardovih. Zopet poskuša vzpostaviti tisti pristni družinski odnos z sorodniki in se odkupiti za vse postorjene napake. Staro življenje,stare zamere,nova prilagajanja. Konkreten zalogaj za osebo nihajočih razpoloženj, z tako močnim,unikatnim karakterjem. Anthony se je sprijaznil z trdnim dejstvom: Wardovi so pač izgubljeni primer.

--------------------
YOUR NAME Kat
HOW OLD ARE YOU 16
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY 1 year
SOMETHING AWESOMEwhy stop now?I can have everything!


how do you measure, measure a year
anthony ward
anthony ward
lawyer
lawyer

Število prispevkov : 13
Loyalty : 2608
Join date : 29/05/2012
Kraj : los angeles

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

anthony lucian ward Empty Re: anthony lucian ward

Objavlja by eleanor westwood on Tor 29 Maj 2012 - 17:21

anthony lucian ward Sprejet
eleanor westwood
eleanor westwood
artist
artist

Število prispevkov : 132
Loyalty : 2788
Join date : 23/04/2012
Age : 23
Kraj : coast city, la

Poglej uporabnikov profil http://pushintothesky.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu