rois alvy westwood Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
rois alvy westwood United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
rois alvy westwood Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
rois alvy westwood Ana rois alvy westwood Alma-copy rois alvy westwood 19-copy
rois alvy westwood Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

rois alvy westwood

Go down

rois alvy westwood Empty rois alvy westwood

Objavlja by rois westwood on Pon 25 Jun 2012 - 18:36

ROIS ALVY WESTWOOD
"what doesn't kill you, makes you stronger,"
rois alvy westwood Diana
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME rois alvy
FAMILY NAME westwood
GENDER female
NICKNAMES roi, sometimes al', but never lvy
AGE 21 years
GRADE/JOB write student
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY diana vickers

--------------------
HI I'M ROIS AND THIS IS ME:
rodila sem se sončnega maja, pred približno enaindvajsetimi leti. moja mama, heather, je bila umetnica, oče george prav tako-seveda so imeli tudi do mene pričakovanja, da bi postala kiparka ali slikarka, toda povedano po pravici, mi slikanje in kiparjenje nikoli ni šlo dobro od rok. čopiči v mojih rokah enostavno niso morali lepo risati n pri kipih se mi je vedno kje zalomilo. s fotoaparati nisem morala normalno ravnati. preprosto se nisem razumela z umetnostjo. ne na tak način. ampak, bolje, da začnemo na začetku mojega otroštva-morda bo potem kaj lažje.
že v mladih letih sem razumela, da naša družina pripada nižjemu sloju in s tem se nisem pretirano obremenjevala. bila sem le drzen, navihan otrok, ki se je rad potepal po ulicah in spoznaval ljudi. moja starša sta bila takrat še dokaj zadovoljna z mano, čeprav sem ju večkrat slišala, da se pogovarjata o meni, in kako sta govorila, da je ta sestra v mojih letih že slikala, da je kakšen brat risal in podobne stvari. sicer se nista posebno obremenjevala s tem. vse se je prelomilo v začetku mojega obiskovanja osnovne šole, kar v prvem razredu. učiteljica me je večkrat pohvalila, da imam zelo bujno domišljijo in tega seveda ni morala zadržati tudi na govorilnih urah pred mojimi starši. na srečo jima takrat še ni bilo tako zelo mar, kot jim je bilo potem, v petem razredu. cel razred je moral napisati zgodbo na temo, ki jo je določila učiteljica... na mojo nesrečo sem dobila petico in starša sta kmalu vse videla. pobesnela sta, očitno sta si želela, da bi bila drugačna, da bi slikala ali kiparila... toda moja strast je bila le priznanje. tistega dne sem bila vsa iz sebe in sem kar naenkrat zapadla v hudo depresijo. poskušala sem storiti samomor, toda rešili so me. in kaj mi je na koncu zdravnik predpisal? lahko uganete? seveda, bipolarna motnja. kot da nisem bila že dovolj drugačna. vedela sem, da se bom sčasoma naučila živeti s tem-toda nekako so me zaradi tega izključili iz družbe. najboljše prijateljice so me zapustile in vsi so se šepetaje pogovarjali in ko sem šla mimo, so utihnili. bilo mi je neprijetno in vse to mi je osnovno šolo sprmenilo v pekel, ni pa se moralo spremeniti, da sem imela pri učnih urah materinega jezika vedno same petice. zaradi veliko prostega časa sem se veliko učila in še bolj pridobivala na nadležnih peticah. končno se je osnovna šola končala, toda tu je bila še vedno srednja-še en veliki pekel. večinoma so se me izogibali in doma so postajali previdni, ko sem bila v bližini. z lahkoto sem zapadla v globoko depresijo, po nekaj minutah pa sem že lahko veselo skakala naokoli. bilo je res nadležno in razdražljivo. toda to mi je dalo tisti zagon, da sem pisala. lahko sem, ob prostih dneh, preprosto sedla za računalnik, cel dan sedela na njem in samo tipkala. tako zelo preptosto in noben me ni motil.
po srednji šoli sem vpisala študij pisanja v neki univerzi v domačem kraju in seveda bila že kmalu sprejeta. odlično povprečje je zelo pripomoglo k temu, čeprav naša družina ni bila zelo premožna.
zdaj že nekaj let študiram, srečna sem, veliko pišem in stanje se mi izboljšuje... toda še vedno z lahkoto izbruhnem.
--------------------
YOUR NAME ines
HOW OLD ARE YOU 10 years
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY 1-2 years
SOMETHING AWESOME


how do you measure, measure a year
rois westwood
rois westwood
student of writing
student of writing

Število prispevkov : 1
Loyalty : 2558
Join date : 25/06/2012

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

rois alvy westwood Empty Re: rois alvy westwood

Objavlja by eleanor westwood on Tor 26 Jun 2012 - 13:54

rois alvy westwood Sprejet
eleanor westwood
eleanor westwood
artist
artist

Število prispevkov : 132
Loyalty : 2788
Join date : 23/04/2012
Age : 23
Kraj : coast city, la

Poglej uporabnikov profil http://pushintothesky.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu