dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states


AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --


LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

restless hearts

Go down

restless hearts

Objavlja by tamsin lloyd on Tor 26 Jun 2012 - 15:22

|home|concept|rules|application|


verjetno ste že kdaj zasledili ponudbo za jezikovne kampe, ki jih med poletjem ponujajo mnoge evropske države. še niste? sigurno ste. ampak tole je malce drugače. si predstavljate ogromen otok sredi karibskega otočja, ki je praktično razdeljen na dva dela. en del je civiliziran, poln visokih stavb, nočnih klubov in kavarn. drugi del pa ima v lasti upokojeni dražbeni mogotec, ki se je zaradi svoje ljubezni do jezikov odločil ponuditi svoj del otoka v takšne namene. ogromno vilo je spremenil v dom za študetne željne novega znanja o tujih jezikih. in ob tem je zaposlil še malo morje pomočnikov, animatorjev, ućiteljev in še koga. in sem je moč priti le na tri načine - če imajo tvoji starši debelo denarnico in dobre veze, z izjemnim znanjem ali z nekaj sreče, če je bila ravno tvoja prijavnica izžrebana med tisoči. toda sedaj to ni več važno - tu si! in si lahko predstavljaš kaj lepšega kot počitnice na odmaknjenem otoku na katerem se lahko zgodi karkoli. romanca z domačinom? nočno kopanje z animatorko? poletna ljubezen z soudeleženko. vse je mogoče, just join us on RESTLESS HEARTS!
avatar
tamsin lloyd
sociology student
sociology student

Število prispevkov : 80
Loyalty : 2509
Join date : 23/04/2012
Age : 24
Kraj : coast city, LA

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu