taylor sarah holmes Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
taylor sarah holmes United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
taylor sarah holmes Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
taylor sarah holmes Ana taylor sarah holmes Alma-copy taylor sarah holmes 19-copy
taylor sarah holmes Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

taylor sarah holmes

Go down

taylor sarah holmes Empty taylor sarah holmes

Objavlja by taylor holmes on Pet 4 Maj 2012 - 19:53

TAYLOR SARAH, HOLMES

"and no matter what will happen, i'll go through with head held high."

taylor sarah holmes Wilde4
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME taylor sarah
FAMILY NAME holmes
GENDERfemale
NICKNAMES tay
AGE 22
GRADE medicine student
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY the sexiest olivia wilde. ;3

--------------------
HI I'M TAYLOR AND THIS IS ME:
''ste že kdaj slišali za pošteno, a nadvse premožno družino, ki skrbi za svoj ugled, status in potomstvo? ne? potem še niste slišali za holmesove.'' besede, s katerimi nas ljudje običajno opisujejo. in imajo presneto prav. sem taylor sarah, ena izmed hčera te slavne družine, katere oče in mati se redno pojavljata v lokalnih časopisih. stara sem dvaindvajset let in sem študentka medicine, trenutno v zadnjem letniku. že od malega imam praktično vse, kar sem si zaželela in moja vzgoja je bila perfektna. bonton bi vam lahko zrecitirala na pamet in pravila primernega obnašanja so mi tako zelo v krvi, da se jih ne morem znebiti niti, ko bi se hotela. tako se več kot zgolj pogosto zgodi, da bi komu najraje primazala klofuto in mu povedala kar mu gre, a se namesto tega le vljudno smehljam in klepetam o vremenu ali kakšni podobni neumni temi. sem nekakšen vzor perfekcije v naši družini, saj nikoli in nikdar nisem storila stvari, ki je ne bi smela, razočarala staršev ali se neprimerno vedla. po opisu medijev, ki se še prepogosto vtikajo v naše zasebno življenje sem ''očarljivo, nadvse prijetno mlado dekle, ki bi si jo vsaka mati želela za snaho.'' univerzo izdelujem z desetkami, kmalu bom postala zdravnica in v življenju še nikdar nisem naredila ene same, micene napake. bratje in sestre me verjetno povečini sovražijo, kajti kadarkoli je bilo kaj narobe je prišel na vrsto stavek: ''zakaj ne moreš biti bolj podoben/a taylor?'', kateremu je sledilo loputanje z vrati in srhljiva tišina v hiši. prijateljev bolj ali manj nimam, saj se zdi, da imam nekakšen problem glede navezovanja stikov – resnično težko komu zaupam, tudi najmanjše podrobnosti in to me v očeh ljudi povrhu vsega dela še ledeno princesko. pravzaprav me normalni ljudje verjetno vidijo bolj kot stroj, ne pa kot resnično osebo, ki dejansko živi. in jaz? v sebi kričim od nemoči,, vsak dan znova se upiram vzgoji, ki se ji ne morem upreti in večkrat zaspim v solzah, a kaj, ko se očitno prešibka, da bi storila karkoli. samo ko sem sama, daleč stran od vseh, ki bi me lahko opazili, se lahko sprostim in sem vsaj približno jaz. to je tudi razlog, da obožujem kakršne koli športe, vse od teka pa do plezanja. ko sem zunaj se moje misli sprostijo in lahko se vsaj pretvarjam, da živim življenje, kot bi ga morala živeti normalna dvaindvajsetletnica. a ne glede na to, kako močno se odločim in kako zelo si tega želim preprosto ne morem narediti česa, kar bi me osvobodilo teh prekletih spon. in potem se smilim sama sebi, kot da bi bila najbolj ubog človek na vsem planetu, čeprav vem, da sem kriva čisto sama in da do tega nimam niti najmanjše pravice.

--------------------
YOUR NAME tamara
HOW OLD ARE YOU sevetneen
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY 6+
SOMETHING AWESOME rawr. ;3


how do you measure, measure a year

taylor holmes
taylor holmes
medicine student
medicine student

Število prispevkov : 58
Loyalty : 2682
Join date : 04/05/2012
Age : 24

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

taylor sarah holmes Empty Re: taylor sarah holmes

Objavlja by lauryn ward on Pet 4 Maj 2012 - 19:56

taylor sarah holmes Sprejet
lauryn ward
lauryn ward
artist
artist

Število prispevkov : 99
Loyalty : 2798
Join date : 24/04/2012
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu