maxwell vanderbilt Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
maxwell vanderbilt United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
maxwell vanderbilt Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
maxwell vanderbilt Ana maxwell vanderbilt Alma-copy maxwell vanderbilt 19-copy
maxwell vanderbilt Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

maxwell vanderbilt

Go down

maxwell vanderbilt Empty maxwell vanderbilt

Objavlja by max vanderbilt on Sob 5 Maj 2012 - 7:47

MAXWELL GIDEON VANDERBILT
have your friends collect your records and then change your number
maxwell vanderbilt Tumblr_m3b8fkJkVW1qg2spdo1_500
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME maxwell
FAMILY NAME vanderbilt
GENDER male
NICKNAMES max, maxie
AGE 25
GRADE/JOB inštruktor surfanja
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY nicolas bemberg

--------------------
HI I'M MAX AND THIS IS ME:
Izkoriščevalec, ženskar, goljuf, egoistični prasec? Ste to slišali, ko ste koga v soseski vprašali o meni? Verjemite jim, kajti res nima smisla, da se truditi s spoznavanjem z menoj. Prav tako pa ne potrebujem nekoga, ki sledi menju drugih in ni pripravljen dati priložnosti človeku. Če pa ste eden tistih, ki jih ne moti moje zloglasno poreklo ste dobrodošli v moj ne preveč obsežen krog prijateljev. Ne bom zanikal, da so si ljudje vse le izmislili. Resda moje življenje ni življenje svetnika in da mi na ramenih leži precej tegob in zgodovine, a zares sovražim to zahrbtno opravljanje in čenčanje, ki se odvija v tem na videz popolnem obalnem mestu. Moje življenje nikoli ni bilo preveč težko. Rodil sem se v premožno in veliko družino, kjer sprva ni bilo nobenih prepirov, zamer in spletk. A stanje se je kaj hitro zasukalo. Denar je ostal naša glavna vez in srce družine pa je odšla in nas vse pustila na cedilu. Moja mati je umrla za rakom. Včasih pomislim, da je bila ona odgovorna za to, da smo se vsi lepo obnašali, se imeli radi in skrbeli drug za drugega, kajti po njeni smrti je vse, prav vse rapadlo na tisoč delcev, ki jih ni znal popraviti ne oče, ne mi otroci. O mamini smrti se ne želim pogovarjati, niti v krogu družine teme še nismo dobro predelali, kaj šele da bi jo preboleli. Vse je šlo po zlu, vsi smo si počasi vsak zase, hkrati pa kot celota, izdelali etikete in naslov propadle družine. Kriv sem. Kriv sem, ker sem izkoristil mnoga nedolžna dekleta, ker sem očetu pobral velik del denarja, ker sem pustil šolo, ker sem zapadel v nelegalne posle in ob tem ohranil izgled popolnega moškega in masko, ki me ščiti pred prezirljivimi pogledi drugih. Znajdem se, vedno dosežem kar hočem, ljudi znam vrteti okoli prsta in odlično znam izkoristiti svoje "čare", vendar nisem zloben ali ničvreden. Skušam se spremeniti in v resnici še vedno verjamem v ljubezen, čeprav je nisem deležen in je ne znam dajati, a mami dolgujem, da verjamem in ne obupan nad samim seboj, kar bi se včasih zdela najlažja rešitev. Ne znam živeti resno. Želim si zabave, tu in zdaj, vedno, neprestano. Le nora zabava mi pomaga pozabiti na vse tisto, kar je v mojem življenju narobe. Svoje skrivnosti držim zase, a teh skrivnosti je preveč. Zadnje čase ne spim več dobro, nekaj me preganja v snu. Dobro se zavedam, da me ta pot pelje v propad, a nikakor se ne morem izvleči iz te igre. Včasih si želim, da bi se mama vrnila in nam vsem povedala kako nizko smo padli, nas objela in nas prisilila, da se poboljšamo. Sram me je, ker smo Vanderbiltovi onečastili mamin spomin in ker smo tako šibki in plehki, da ne prenesemo pritiska sveta in gledamo le površinsko. Z vso zabavo in nevarnim adrenalinom, ki mi ga prinaša moje življenje, pride še groze občutek krivde in neka tegoba, ki te tišči ob tla, da ne moreš razpreti svojih kril.
--------------------
YOUR NAME ami
HOW OLD ARE YOU 18
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY almost 2 years
SOMETHING AWESOME you are


how do you measure, measure a year
max vanderbilt
max vanderbilt
windsurfing instructor
windsurfing instructor

Število prispevkov : 31
Loyalty : 2650
Join date : 05/05/2012

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

maxwell vanderbilt Empty Re: maxwell vanderbilt

Objavlja by eleanor westwood on Sob 5 Maj 2012 - 7:51

maxwell vanderbilt Sprejet
eleanor westwood
eleanor westwood
artist
artist

Število prispevkov : 132
Loyalty : 2788
Join date : 23/04/2012
Age : 23
Kraj : coast city, la

Poglej uporabnikov profil http://pushintothesky.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu