dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states


AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --


LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

Delovna mesta

Go down

Delovna mesta

Objavlja by eleanor westwood on Tor 15 Maj 2012 - 19:49

DELOVNA MESTA

nekateri naši liki so že dovolj odrasli, da imajo tudi svojo službo in ker se je nekaj od vas oglasilo pri nas adminkah kaj je z njihovimi delovnimi prostori smo se odločile, da bo sledeče potekalo tako. po vaši želji se lahko odpre tema vašemu poklicu primerna seveda, toda prej morate obvestiti eno izmed nas admink torej mene, tamsin ali pa lauryn (: me pa bomo v najkrajšem možnem času priskrbeli, da bo vaša tema pripravljena za vaše pisanje- torej to pomeni, da za temo prosite ker jo res potrebujete za kakšen pogovor ne ker bi jo radi imeli odprto potem pa notri nič pisali. (:

stay tuned
lots of love from admin team
avatar
eleanor westwood
artist
artist

Število prispevkov : 132
Loyalty : 2599
Join date : 23/04/2012
Age : 23
Kraj : coast city, la

Poglej uporabnikov profil http://pushintothesky.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu