benjamin josh olivier Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
benjamin josh olivier United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
benjamin josh olivier Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
benjamin josh olivier Ana benjamin josh olivier Alma-copy benjamin josh olivier 19-copy
benjamin josh olivier Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

benjamin josh olivier

Go down

benjamin josh olivier Empty benjamin josh olivier

Objavlja by benjamin olivier on Pon 28 Maj 2012 - 11:28

BENJAMIN JOSH OLIVIER
"something wicked"
benjamin josh olivier Tumblr_m4putdGI1l1qao4g8o1_500
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME benjamin josh
FAMILY NAME olivier
GENDER dude
NICKNAMES no nicknames
AGE twenty seven
GRADE/JOB economist
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY boyd holbrook

--------------------
HI I'M BENJAMIN AND THIS IS ME:
Benjamin je eden izmed tistih nesrečnikov, ki so se rodili v slabo stoječih družinah, ki so se veliko prekmalu odločili za novega člana, ki ga nato niso bili sposobni primerno vzgajati in preživljati. V njegovem primeru je vmes posegla socialna delavka, ki se je še nadvse močno potrudila, da mu je poiskala rejniško družino, ki tudi sicer ni bila kaj dosti bogatejša od njegove biološke. Kot dvoletnika so ga odvzeli staršema, ki sta ga mnogokrat doma pustila kar samega, ne v malomarnosti, temveč v obupu. Mati je bila receptorka, oče marinec – to mu je kasneje zaupala njegova rejniška družina, kajti več kot očitno je bilo, da vanjo ne spada, ne le zaradi drugačnega priimka, ki je bil sicer edino, kar ga je vezalo na njegove biološke starše, temveč tudi zaradi drugačnega videza. Za razliko od rdečelasih in pegastih sester je bil on svetlolas in modrook. Seveda je bil zaradi svojega videza zelo priljubljen, jasno pa mu je bilo tudi to, da je posvojen. Tako je odraščal v rejniški družini, kjer so ga sprejemali takšnega kot je, pa ne le to, poskrbeli so tudi za to, da je dokončal srednjo šolo, ter se kasneje vpisal na univerzo. Izbral je študij ekonomije, imel je namreč občutek, da bi mu to lahko omogočilo dostojno zaposlitev, pa seveda tudi neko udobno življenje, ki si ga je tako zelo živel.
Pri triindvajsetih je najel svoje prvo stanovanje, ki si ga je delil še s tremi prijatelji, še danes živi tam, le da se je preostanek družbe že odselil. Uspešno je diplomiral na eni izmed povprečnih univerz v bližini mesta, kjer živi ne le on, temveč tudi njegova biološka družina. Zaradi kopice ljudi mu je še ni uspelo spoznati, dejstvo pa je, da mu bodo enkrat prekrižali pot. Trenutno je zaposlen kot menedžer v eni izmed dobro poznanih trgovin z oblačili Forever 21, definitivno najbolj obiskana trgovina v Coast Cityju. Plača je dobra, obkrožen je z lepimi dekleti, le da tu in tam preveč časa preživi za računalnikom, ter si možgane obremenjuje s temi in onimi številkami, ki se ne ujemajo.
Sedemindvajsetletnik, ki mu je življenje ponudilo novo priložnost, jo je izkoristil in sprejel z odprtimi rokami. Prav tako pa na žalost (in veselje marsikaterega dekleta) sprejema tudi ženske predstavnice, ki se mu kar ponujajo. Tu in tam kakšni naloži nekaj neresnic, si izmisli ime, po skoku čez plot pa izgine in jih ne pokliče več. Ve, da bo temu enkrat moral narediti konec, vendar se zabavi zaenkrat še ne namerava odpovedati. Nenazadnje se nevarno približuje tridesetim, ko bo čas, da resnično začne razmišljati o družini in se ustali kot normalen tridesetletnik.

--------------------
YOUR NAME real name, alias ... just something to call you.
HOW OLD ARE YOU twenty
HOW LONG DO YOU ROLEPLAY five or six
SOMETHING AWESOME (:


how do you measure, measure a year
benjamin olivier
benjamin olivier
economist
economist

Število prispevkov : 5
Loyalty : 2588
Join date : 27/05/2012

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

benjamin josh olivier Empty Re: benjamin josh olivier

Objavlja by lauryn ward on Pon 28 Maj 2012 - 12:24

benjamin josh olivier Sprejet
lauryn ward
lauryn ward
artist
artist

Število prispevkov : 99
Loyalty : 2798
Join date : 24/04/2012
Age : 25

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu