ZASNOVA FORUMA  Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
ZASNOVA FORUMA  United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
ZASNOVA FORUMA  Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
ZASNOVA FORUMA  Ana ZASNOVA FORUMA  Alma-copy ZASNOVA FORUMA  19-copy
ZASNOVA FORUMA  Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

ZASNOVA FORUMA

Go down

ZASNOVA FORUMA  Empty ZASNOVA FORUMA

Objavlja by tamsin lloyd on Sre 2 Maj 2012 - 16:59

ZASNOVA FORUMA  Push
zasnova foruma temelji na osnovnih družinskih odnosih med osmimi povsem različnimi družinami, ki so po čistem naključju pristale v enem mestecu. in to malo mestece, coast city v los angelesu, je glavno mesto našega dogajanja. celotna zgodba se povezuje med osmimi različnimi družinami, katerih kratke opise imate navedene spodaj! prosimo vas, da spoštujete navodila in zasnovo foruma in izberete enega izmed spodnjih priimkov, ki smo vam jih dali na voljo. starost lika ni pomembna, prav tako ne njegov spol. pomembno je samo, da je njegov priimek enak eni izmed družin, ki so navedene spodaj. dogajanje poteka v letu 2012, torej kakšnih dodatnih prilagoditev ni potrebnih. družino pa si izberete glede na povezanost z spodnjimi. vse povezave, ki jih v najdete, so zgolj plod vaše domišljije in interesov. družine se delijo na najbolj bogate družine mesta, ki prebivajo v predelu UPPER SIDE in na tiste 'normalne' oziroma 'revne' družine, ki so del LOWER SIDE-a. sami izberite svojo družino, toda prosim glejte na to, da boste družino izbrali glede na želje, ne na status. konec koncev je nezanimivo, če bodo na koncu vsi bogati (:

HOLMES FAMILY
ste že kdaj slišali za pošteno, a nadvse premožno družino, ki skrbi za svoj ugled, status in potomstvo? ne? potem še niste slišali za holmesove. tem ljudem je resnično pomembno kako se bodo predstavili družbi, toda ob tem še vedno ne pozabijo na manire, ki jih narekuje bonton. enostavno vedo kaj je prav in kaj ne in samo zaradi tega ker imajo pod palcem skoraj četrtino premoženja mesta, tega še ne izkoriščajo za to, da nekam pridejo. čistost ki zaznamuje to družino je tuja še mnogim normalnim družinam, toda z pridom lahko rečemo, da jim nobena bogataška družinica ne pride blizu. obenem pa se borijo tudi za to, da njihov rod ostaja tak kot je. da bo ime šlo naprej in da bo ostalo neomadeževano. tako na poslovnem področju, kjer se lahko pohvalijo z županskim nazivom, kot tudi na samem področju družine. tudi če so prijazni in pošteni so nadvse izbirčni kar se tiče partnerjev. morajo imeti pravo ime in status. toda prišlo je do rahle zmede, ko je prišlo do ljubezenskega razmerja z eno izmed družin nižjega stanu – connorjevemi. bo tudi tukaj nekaj zaškripalo? konec koncev je družina delovala čisto preveč lepo, da bi dejansko spadala v coast city.

LLOYD FAMILY
družina, ki ima vse. od popolnih otrok, do še bolj popolnih staršev. oče je kogresnik in mama zdravnica, njihova zgodovina pa sega v eno izmed najglobjih v coast city-ju. vsi otroci imajo visoke ambicije kam z svojo kariero, čeprav so zaradi vsega tistega, kar so jim vedno nudili starši bolj ali manj precej naduti in vzvišeni nad ostalimi someščani. ampak to, da so nekakšna smetana mesta jih ne ovira pred tem, da nebi sem in tja zabredli v težave. droge, alkohol, slaba družba. nekaj takšnega. saj veste. lepa dekleta ljubijo barabe in te njih. že mnogo let prijateljujejo z družino vanderbilt, toda zaradi slabega glasu na katerem je zadnje čase omenjena družina, so se odnosi z njo vsekakor skrhali. člani družine, ki še vedno obiskujejo srednjo šolo oziroma univerzo skušajo odnose ohranjati, glede na to, da so že precej zakoreninjeni. starejši pa se samo držijo drug na drugega. in veste kaj? za tem stoji veliko več kot le izgovor, da se jih lloytovi izzogibajo zaradi slabega glasu. vsak v mestu namreč ve, da je ena izmed lloydovih deklet nenačrtovano zanosila z vanderbiltovim fantom, ki pa je bil že poročen. ampak to je bilo že davno. zamere pa še vedno trajajo. koliko časa še? poleg tega pa zamere med starši, starejšimi brati in sestrami, ki se ne prenesejo, ne ovira mlajši pred tem, da se med njimi nebi kresale iskrice romantike. sicer pa tudi če kdo pozabi na bogate vanderbiltove, nihče vsekakor nebo pozabil na connorjeve, ki vsekakor ne spadajo v isti razred kot lloydovi. toda romantike je preveč!

VANDERBILT FAMILY
če ste mislili, da je bogastvo vse. da vam prinese srečo, zdravja in ljubezni, potem ste se pošteno zmotili. vsaj v primeru družine vanderbilt. imeli so vse, že res. toda vse dokler jim ni tragično preminula mama, ki je zbolela za rakom. od takrat naprej se je odnos znotraj družine povsem spremenil. ljubezni med člani družine ni več, samo še grdo se gledajo in briga jih za težave drugih. glavno, da imajo oni poskrbljeno za svojo rit. sinovi niso ravno dober vzgled za vse ostale glede na to, da so nekateri izmed njih že zapadli v družbo z preprodajo drog, dekleta pa tudi niso ravno zvesta pridnosti kar se lahko dobro ponazori z dogodki, ki segajo še v čas srednje šole. ampak to niti ni važno. mislim, naj povedo same, če so pripravljene. največji škandal družine je bil, ko se je eden izmed poročenih sinov zapletel z dekletom iz druge družine. in kaj je bilo? nič takšnega, samo družini se še danes grdo držita druga na drugo. vsi se ukvarjajo z petdesetletno preteklostjo, medtem, ko sedanjosti nihče sploh ne opazi. toda zadnje čase izgleda kot, da bi bili prav vanderbiltovi mladci tisti, ki so zadolženi za največji pretok drog po mestu. ironično pa ravno tisti, ki imajo lahko vse. je res življenje z vsem tako dolgočasno, da potrebujejo nevarno 'zabavo'?

---------------------------

WESTWOOD FAMILY
družina westwood ni družina, ki bi se kopala v denarju pa tudi ne tista kateri bi ji denar primanjkoval. heather in george sta bila umetnika vsak svojega kova, svobodna v duši in v življenju. nista se obotavljala s pravili, preprosto sta živela mlado in neumno življenje ter v slikarstvu in kiparstvu našla svojo ljubezen in svojo strast dokler nista spoznala drug drugega. heather še mlada študentka umetnosti in george v svojem zadnjem letniku se pravzaprav nista ozirala na nič – sploh george ne, ki je sicer prihajal iz bogate in ugledne družine kateri ni bilo po godu njegovo prijateljevanje in ljubkovanje z mlado heather, preprosto dekle katero za njih ni obetalo veliko. george pa ji je zatrdil, da ga mnenje družine ne zanima in da je njegovo življenje odvisno od njega in skupaj sta se le prepustila temu kar jima je življenje ponudilo. kmalu zatem je heather celo nepričakovano zanosila, kar je zagotovo obrnilo njun svet na glavo a še vedno je bila njuna ljubezen dovolj močna da sta zgradila ljubeč in trden dom. zato ni odveč trditi da so westwoods-ovi precej posebna družina mogoče celo malce čez les. a družina je družina.

OLIVIER FAMILY
olivierjevi spadajo zagotovo med tiste ljudi, ki se bojujejo z denarjem vsak dan. nimajo neke preproste hiše ampak le preprosto stanovanje v bloku in drug drugega, čeprav so si med seboj vsi precej različni. nekateri so sprejeli življenje katero imajo spet drugi sanjarijo o elitni družbi in dragih oblačilih. vse skupaj pa so le sanje in želje ne pa realen svet. mama susan je zanosila pri svojih sedemnajstih in morala se je odpovedati izobraževanju, da bi lahko poskrbela za otroka katerega je pričakovala. družina jo je nagnala takoj, ko so za novico izvedeli in z lucasom, očetovim otrokom sta si morala poiskati začasno prebivališče. po rojstvu se je susan takoj zaposlila kot receptorka v hotelu in od takrat se njeno delovno mesto ni spremenilo medtem, ko se je lucas odločil da bi postal marinec. zato ni čudno da je pogosto zdoma in da je susan včasih dobila občutek kakor, da se ji bo samohranilsko življenje z parih mesecev podaljšalo v dosmrtno nalogo, ko bodo lucasa dobili v svoje kremplje in ubili sredi morja. vendar ni se mogla kujati, ampak ostati močna in vsakemu otroku ko je bil dovolj odrasel pojasnjevati zakaj očeta ni in jih pripraviti da se mogoče nikoli ne bo vrnil kajti življenje je bilo nepredvidljivo in tega so se oliverjevi še posebej zavedali.

WARD FAMILY
odmaknjeni od drugih družin, vendar tesno povezani med svojimi člani. oni so že v mladih letih spoznali, kaj v bistvu pomeni povezanost drug z drugim, da nikomur kakor njim ne morejo zaupati ter da se lahko zanašajo le drug na drugega. družino sestavlja le bratje in sestre. gre za to, da so njim starši umrli v rani mladosti ter tako so pristali tudi na ulicah, kjer so nič kolikokrat morali beračiti za hrano, vendar še če so dobili le rezino, so to razdelili med seboj. ob življenju na ulicah so preprosto dobili odpor do večine višjih slojev ter kljub temu, da imajo komaj kaj pod palcem, nosijo glave višje kakor vsi bogataši- ker so preprosto ponosni na to kar so, eden na drugega. tako živijo v svojem preprostem stanovanjem, tesno povezani med seboj, vendar zadnje čase se zdi, da tudi tam ni več tako vsi za enega, eden za vse. ena izmed deklet je oko vrgla na bogataša, ki jo je sicer tudi opazil ter se vztrajno vrti okoli nje, vendar ona se ga iz samega naklona k družini izogiba. vendar vprašanje je, koliko dolgo se ga bo lahko? druga pa se je zaljubila v fanta, iz sosednjega bloka, čeprav je jasno, da ne bo connorjev fant nikoli vrgel pogleda na njo, glede na to, da je preveč zaposlen z okolico. pa bratje? no, en kar preveč očitno dvori eni izmed bogatašic, čeprav se ob tem spotika ob svoja lastna načela, ostali pa zadevo kolikor toliko skrivajo, da vsi ne vedo, kaj se dogaja z njimi ter ostajajo zvesti svoji družini.

BENNETT FAMILY
ena izmed redkih družin, ki je morala za svoj nastanek in obstoj resno garati so vsekakor bennettovi. in to pridno držijo v svojih rokah. družina sicer nima veliko, toda še vedno dovolj, da preživijo in omogočajo svojemu nasledstvu lepo življenje. spodobno. vsekakor je nekako njihova prioriteta znanje. oče caleb, ki je po rodu sicer kanadčan in mama olivia, ki prihaja iz italije, sta namreč bila izredno razgledan in pameten par. bila. dokler se ni zgodila huda letalska nesreča z letalom, ki je letelo iz italije in sta oba preminila. tako so ostali otroci sami z mamino teto. teto, ki pa ni kaj dosti starejša od otrok samih in je bila dotedaj bolj kot ne njihova starejša sestra. skupaj premagujejo težke trenutke zaradi izgube, saj je tako odšel tudi glavni pritok denarja družini. ampak srce družine ostaja na mestu. imajo se radi, podpirajo drug drugega in se trudijo za boljši jutri. in nihče ne dvomi, da ga nekega dne ne bodo dosegli. z tako pametjo in srcem to enostavno ni težko.

CONNOR FAMILY
oče pijanec, mati večino svojega življenja pocestnica. nič kaj prida urejena družina. toda vse je spremenil mamin novi mož, ki je bil kolikor toliko ugleden odvetnik v mestu in je družino nekako postavil pokonci po tistem, ko je mama patricia končno zbrala ves pogum in zapustila pijanega moža. otroci so se sprva držali nadvse slabo. same razmere v družini so jih pripeljale do tega, da so zapadli v slabo družbo, špricali so pouk, večina jih je ostala brez dobre izobrazbe, dekleta so se morala zaposliti kot natakarice, fantje so prevzeli delo tistega, kar so najbolje znali delati. prišlo je celo tako daleč, da so morala nekatera dekleta na cesto, da so zaslužila denar. in te preteklosti, ki se nažalost odvija tudi v sedanjost ne more spremeniti niti novi 'oče', ki se je tako trudil družino postaviti na noge. ampak četudi pocestnice, so bila connorjeva dekleta vedno lepotice. in tega so se bolj začeli zavedati drugi kot one same. vsaka pa je svoje življenje izkoristila na nekoliko drugačen način. vsekakor se ni izšlo vsemi. tisti, ki je ujela bogatega holmesovega fanta se vsekakor je. kaj pa drugim? pa fantje? prebijajo se iz dneva v dan po svojih najboljših močeh. vsekakor slabše kot je bilo nekoč že ne more biti.
tamsin lloyd
tamsin lloyd
sociology student
sociology student

Število prispevkov : 80
Loyalty : 2725
Join date : 23/04/2012
Age : 25
Kraj : coast city, LA

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu