you're gonna make me die Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
you're gonna make me die United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
you're gonna make me die Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
you're gonna make me die Ana you're gonna make me die Alma-copy you're gonna make me die 19-copy
you're gonna make me die Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

you're gonna make me die

Go down

you're gonna make me die Empty you're gonna make me die

Objavlja by luke vanderbilt on Pet 11 Maj 2012 - 14:05

  you're gonna make me die Tumblr_m2n0bs4SM51r3905eo1_500
  he's TWENTY-THREE years old and he STUDYES MANAGEMENT. he is VANDERBILT'S and he looks like COLTON sexy HAYNES

  --HE IS USUALLY DESCRIBED AS direct, rude, party animal, sarcastic, pessimistic, reckless, bossy, charismatic, avanturistic, confident, non-romantic, ambitious, lively, heavy smoker, whiskey drinker, realistic, attractive, not good in love stuff, temperament, mysterious, ex drug addict and seller

  you're gonna make me die 15qdml4 you're gonna make me die 15qdml4 you're gonna make me die 15qdml4

  you can read more about him - OVER HERE <3
  HE NEEDS MOSTLY" glede na to, da je kot član družine vanderbilt vedno užival precej velik ugled, je bilo temu primerno tudi obnašanje. fant je vedno mislil, da lahko dobi vse in tako je tudi reagiral na stvari. vedno je kazal obraz brez pretiranih čustev in približal se mu je lahko le malo kdo. ampak tisti, do katerih je gojil iskreno prijateljstvo so to videli v istem trenutku. potem pa se je zgodila smrt njegove mame, ki je nanj močno vplivala. zapadel je v slabo družbo in nemalokdaj tudi v droge in njihovo preprodajo. nekako se mu je uspelo izvleči iz tega in na svoja dejanja ni najbolj ponosen. ampak življenje gre naprej. in kdar je težko še vedno kdaj pa kdaj poseže po travi, medtem, ko je trde droge pustil pri miru. kakorkoli - friends: lahko so to še iz časa pred smrtjo njegove mame, kajti na znance, ki jih je spoznal v 'temnih' letih svoje mladosti nekako poskuša pozabiti. kakšna najboljša prijatelja bi mu prišla prav. enemies: teh verjetno nebo prav malo glede na to, da zna biti precej direkten in sarkastičen v primeru ljudi, ki mu niso najbolj po godu. ampak po drugi strani se ne spušča rad v prepire. čeprav včasih prav poživijo njegov dan. love interests: fant je simpatičen, visok, športnik, vanderbiltov. nekaj stvari, ki jih dekleta ne spregledajo prav težko. je dekle, ki ga je omrežilo (already taken by lovely mia), vse ostalo pa so bolj ko ne avanture, ki ga ohranjajo v igri. v poštev bi mogoče prišla kakšna krajša zveza, ki bi temeljila na ljubosumju, kaj resnejšega pa ne. bivša dekleta, avanture - very welcome. vanderbilt's family members: z eno sestro in enim bratom se precej dobro razume in sta mu stala ob strani tudi, ko je zapadel v slabo družbo. z ostalimi ni ravno v najboljših odnosih. drama all the way: we all know what i mean. and now - sex him up!

  you're gonna make me die 15qdml4 you're gonna make me die 15qdml4 you're gonna make me die 15qdml4

  [mia lloyd] as his meant to be @ tba
luke vanderbilt
luke vanderbilt
student of management
student of management

Število prispevkov : 7
Loyalty : 2608
Join date : 10/05/2012
Age : 25
Kraj : coast city, LA

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

you're gonna make me die Empty Re: you're gonna make me die

Objavlja by eleanor westwood on Sob 12 Maj 2012 - 15:18

eleanor westwood
eleanor westwood
artist
artist

Število prispevkov : 132
Loyalty : 2788
Join date : 23/04/2012
Age : 23
Kraj : coast city, la

Poglej uporabnikov profil http://pushintothesky.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu