Elisabeth Olivia Holmes Welcome dobrodošli na forumu push into the sky, ki temelji na odnosih med družinami v mestecu na obali los angelesa. dogajanje je postavljeno v leto 2012, liki pa so stari od 18 do približno 35 let.
coast city, LA, united states
Elisabeth Olivia Holmes United-states-flag-2-ico

AT THE MOMENT
-- oh that 80's party --
Elisabeth Olivia Holmes Party01

LLOYD'S - 3
HOLMES'S - 6
VANDERBILT'S - 5
WARD'S - 2
BENNETT'S - 2
OLIVIER'S - 1
WESTWOOD'S - 3
CONNOR'S - 4
Elisabeth Olivia Holmes Ana Elisabeth Olivia Holmes Alma-copy Elisabeth Olivia Holmes 19-copy
Elisabeth Olivia Holmes Otm n/a
CREDITS DUE TO.
sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani tamsin lloyd. hvala tudi uporabnici charlie za pomoč! opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja jih je prepovedano kopirati, ponarejevati oz. si jih na kakršen koli način prilaščati. forum gostuje na forumotionu.

Elisabeth Olivia Holmes

Go down

Elisabeth Olivia Holmes Empty Elisabeth Olivia Holmes

Objavlja by elisabeth holmes on Čet 17 Maj 2012 - 20:09

Elisabeth Olivia Holmes
The thing that is really hard and really amazing is giving up on being perfect and beginning the work of being yourself.
Elisabeth Olivia Holmes Karengillan
five hundred twenty five thousand six hundred minutes

NAME Elisabeth
FAMILY NAME Holmes
GENDER Female
NICKNAMES Beth, Ella
AGE 23
GRADE/JOB fashion designer
SEXUALITY heterosexual
PLAYED BY Karen Gillan

--------------------
HI I'M ELISABETH AND THIS IS ME:
Saj veste kako pravijo, kajne? ste že kdaj slišali za pošteno, a nadvse premožno družino, ki skrbi za svoj ugled, status in potomstvo? ne? potem še niste slišali za holmesove in sledje je precej resnično. Ime mi je Elisabeth Olivia Holmes. Dekle, s enim izmed najbolj zaželjenih priimkov, ki kažejo izjemno eleganco, bonton in elito sodobnega sveta. Kot majhna sem bila vedno, ena izmed tistih, ki prisile vzgoje sploh ni čutila. Rojena sem bila rahlo vzvišena, ampak le toliko, da sem bila popolna za visoko družbo. Nekateri, prav tako rojeni v moji družini pravijo, da so odrastli pod pritiskom. Jaz se ne strinjam. Vedno sem uživala. V vseh urah pokončne hoje po stopnicah s njigami na glavi, urah klavirja in učenja lepih manir. Bila sem ustarjena za to. Tudi zato so bili vsi začudni, ko sem razglasila, da sem bom podala v modne vode. POklic manekenke je seveda takoj odpadev, vendar je oblikovalsto veliko bolj zanimalo. Tako sem se podala na univerziteto in prvič zapustila rodni predel LAja. Bilo je nekaj čudovitega, nenavadnega. tako se v domai kraj, razen na obiske nisem več vračala. Živela sem v New Yorku, zraven pa potovala po vsem svetu in vseh modnih prestolnicah sveta. Seveda, sem bila ševedno članica družine Homles, zato se nisem ravno podala v rokovnsko oblikovanje. Ne, predvsem se izdelovala večerne obleke in eleganta oblačila, modne dodatke. Tudi moški smokingi so bili precej velik uspeh, vendar sem se držala ženskih oblačil. Oboževala sem zaključke modnihh revij, ko si se postavil na konec piste skupaj s vsemi svojimi modeli v tvojik kreakcijah, namenil nekaj besed občinstvu in se vrnil. to je vedno bilo božansko. Toda pred slabim tednom sem se vrnila v Coast city in se naselila v ogromni hiši staršev. Malo sem se naveličana nenehnega hitenja in zmede, rokov in fotografiranja, čeprav sem tega bila deležna že samo kot članica elitne družine. Spet sem začela razumeti, kako je živeti v miru in s družino. obleke sem - normalno - ševeno izdelovala, le v bolj sproščenem tempu. Bilo je super. Edini problem je, da nepoznam več mesta in meščan. Slednje bo treba urediti. Drugače bodo mediji ponoreli, pa tudi ni v zgledu izgleda njene družite. Holmesovi poznajo mesto, poznajo ljudi. Ljubijo in imajo radi. No, ena izmed deklet je to očitno vzela preveč resno. kaj bi drugače delala s članom ene izmed najbolj revnih družin v mestu?
--------------------
YOUR NAME Karmen
HOW OLD ARE YOU 13
HOW LONG TO YOU ROLEPLAY little less than a year
SOMETHING AWESOME is this forum.


how do you measure, measure a year
elisabeth holmes
elisabeth holmes
fashion designer
fashion designer

Število prispevkov : 6
Loyalty : 2600
Join date : 16/05/2012

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Elisabeth Olivia Holmes Empty Re: Elisabeth Olivia Holmes

Objavlja by tamsin lloyd on Tor 22 Maj 2012 - 12:34

Elisabeth Olivia Holmes Sprejet
tamsin lloyd
tamsin lloyd
sociology student
sociology student

Število prispevkov : 80
Loyalty : 2725
Join date : 23/04/2012
Age : 25
Kraj : coast city, LA

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu